December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Путин се сопна па се испружи на подот (ВИДЕО)

Претседателот на Руската федерација, Владимир Путин имаше мошне незгоден момент на неговиот напревар во хокеј. Иако даваше голови со голема леснотија и го совлада неговиот противник со 8-0 сепак Владимир Путин не успеа да ја поздрави публиката како што треба. Причината ќе ја погледнете во следново видео со кое се смее речиси целиот свет. Ова беше хокеарот Путин.

%d bloggers like this: