October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Работиме ние за двеста евра, еве како се прават седумстотини евра за една минута!(видео)

Многу од работниците во нашата држава заработуваат минимални и невообичаено ниски плати. Сите тие си ја работаат без прекорно својата работа но за жал тоа не им е платено како треба. Но затоа има професии каде се заработуваат доста големи пари. Една од тие професии е и пеењето, а во ова видео може да се види како еден пеач на свадба добива бакшиш за една песна седумстотини евра..

%d bloggers like this: