August 24, 2019

Булевар

На вистинското место

Прекрасна порака го пречека на колата : „ Другар пратив порака , ќе ти ставеа канџа“

Дали вие би платиле на некој паркинг што не го знаете  ? 80% од вас би рекле не, нормално но еве за момент да го промениме тоа … Секоја чест за девојката која го направи истито ова е ниво на свест :
Дали и вие би му платиле на некого кој не го познавате, паркинг? Многумина би рекле не, нормално, но има и поинакви!

%d bloggers like this: