August 24, 2019

Булевар

На вистинското место

Ренџерскиот баталјон доби нов командант – Ментор Саити

Денес е голем ден за Ренџерскиот баталјон.
Потполковникот Блерим Исмаили ја предаде должноста командант на Ренџерскиот Баталјон на поптполковникот Ментор Саити.
Двајца одлични офицери! Ренџери бидете горди!

%d bloggers like this: