October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Само правите фанови на Марте ќе откријат кое оро игра ?

Дефинитивно е тешко да се одлучи кое оро е ова но еве да анализираме.Да речеме дека ова не е македонска музика претпоставувајки и по начинот на играње се работи за „Орото на Марте“ нов стил на играње и кога ви е досадно дома прекрасна вежба за вас :

%d bloggers like this: