December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Сцените на серијата „Чернобил“ се буквално идентични со реалните снимки

Серијата Чернобил е дефинитивно нешто што зема замав посебно последниот месец. Има неверојатни милионски прегледи и реално е премногу блиску до реалните снимки. Еве еден јутјубер се обидел да направи една паралела од тоа како изгледа серијата наспроти реалните снимки и интересното е тоа што се буквално идентични. Луѓето кои ја креираат оваа серија посветиле големо внимание околу деталите на сцените и тоа ова видео ќе ви покаже колку е прецизно е направено :

%d bloggers like this: