November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Се молат пациентите … чекај што ?

Кој би чувал икона во здравствена книшка ? Дефинитивно луѓето кои работат во оваа институција знаат да се нашалат со пациентите кои ги има во секако вид , посебно кога доаѓаат со икони во здравствените книшки . На шалтерот стои „Се молат пациентите од своите здравствени книшки да ги извадат сите ливчиња, извештаи, снимки од заби, икони и слики“ погледнете :

%d bloggers like this: