September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Се удри чочек и на новиот автопат ВИДЕО

По повод летните одмори, решивме да ве освежиме со серијал од необјавени и нецензурирани снимки, прилози, што се случува во позадина додека се снима епизода на Фчерашни новости или со други зборови се она што не можевте да го видите во емисијата во недела.
Инаку, ако мислевте дека е лесно да бидете играорец во фчерашни, размислете уште еднаш. 🙂

%d bloggers like this: