June 20, 2019

Булевар

На вистинското место

Шампионат во плескање по зaдиници

Што не измислија но ова дефинитивно ќе им падне во очи на мажите. Не ми е јасно какви се правилата, ниту кој победува, но многу е интересно за гледање. По некоја логика би требало да се суди по звукот и по начинот или пак која прва ќе се откаже забавно дефинитивно примамливо за гледање :

%d bloggers like this: