January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

„Шефе намали климата на 5ка си ја ставил“ (Видео)

Добро топлото време знае да донесе и креативни идеи за оладување па така овој шофер е на висина на задачата да си ја олади колата по секоја цена. Има еден интересен виц со Тони Михајловски подоле исто ја објаснува целата ситуација што се случува внатре во колата. Ова е клима дефинитивно ќе ве олади :

%d bloggers like this: