January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Шефот не му ја исплатил платата на вработениот во ,,Швицарска‘‘, па овој му ја ,,среди‘‘ колата со багер!(видео)

Сите ние работиме за плата, па кога нема да не исплатат за нашата сработена работа тоа ни причинува голема неправда. Тоа се случило и во ,,Швицарска‘‘ кога еден наш албанец кој бил на работа како багерист, не бил исплатен од својот работодавач некое време. По неуспешните преговори за испата на платите се решил да преземе чекор со кој ќе го потсети газдата на долгот, погледнете…

%d bloggers like this: