October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

„Шоферот застана на Партизнска и влезе во казино“

Ретка ситуација кога шоферите на ЈСП застануваат но понекогаш се случува дали било тоа да раситнат пари или некоја друга причина .. Но да влезете да се коцкате како што вели твитов е голема глупост .. Не мора да значи дека човекот/шоферот го правел тоа зошто нема релеватен доказ или слика може се работи за „голема нужда“ се случуваат вакви работи. Природа .. „Дечки и ова се деси вчера, автобусов си се паркира пред Сенаторот после Броз сите мислеа дека се расипал, а тоа шоферот отиде да чука на апарати… “

%d bloggers like this: