September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Што е разликата помеѓу штрк и скопјанец ?

Мачла шача која дефинитивно има многу вистина сепак курчот со пари е насекаде околу нас но кога се работи за позајмување или помош еии немам 🙂

Нема разлика ….

И двајцата сѐ без пари ама живејат на висока нога ….

%d bloggers like this: