October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Што има овој дечко под пешкирот (видео)

ХАХАХАХА! На нет ќе сретнете многу интересни и смешни видеа, не и ова видео е едно од посмешните кое ќе ви го разубави денот. Секогаш ќе се најде некој човек кој е по шегата и ќе најде начин како да ви го разубави денот. Така е и со ова видео на кое е прикажан еден дечко како лежи во пладневна дремка , а е покриен со пешкир околу половината. тогаш доаѓа еден друг ,,дечко‘‘ кој сака да види како овој што лежи е…

%d bloggers like this: