September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Што нема по патиштава – ВИДЕО

Си возиш релаксирано со фамилија по автопат, одеднаш гледаш почнува гужва. Никој не сака да нагази да тргне работава сите гледаат во некое комбе. Кога ќе видиш во комбето лајт шоу и неколку танцуваат. Ти не смееш ниту да коментираш, ниту да гледаш… а ти се гледа… ама фамилија е со тебе. Погледнете вие.

%d bloggers like this: