December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Што прават Ф1 возачите во зимскиот период ?

Картинг на снег ? не би ви паднало на памет .. Но за „Мраз Ладниот“ Финец – Кими Раиконен не претставува снегот никаков проблем . Оваа трка беше организирана од страна на нафтената компанија како дел од нивната промоција на новото гориво Shell V-Power и новото синтетичко моторно масло Helix Ultra погледнете :

%d bloggers like this: