November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Синот на Војо Стојаноски Дамјан, со нова песна насловена „Никогаш северна“ (Видео)

Дамјан Стојаноски, син на Војо Стојаноски издаде нова песна, која веројатно доаѓа во момент кога за многумина е непотребна, а за многумина издржана и патриотска.

Вчера во етер излезе неговата најнова песна насловена како “Никогаш Северна”. Mузиката и текстот за песната се дело токму на Дамјан, а аранжманот е дело на Златко Миладиноски.

Слушнете ја во продолжение:

%d bloggers like this: