November 12, 2019

Булевар

На вистинското место

Сиромашно дете од Нигерија, прв пат во животот облече чевли и почна да плаче

Сиромашно дете од Нигерија, прв пат во животот облече чевли и почна да плаче
Веднаш штом ги облече чевлите и почувствува пријатна удобност на нозете, детенцето не можеше да ги задржи солзите. Чевлите беа донација од еден американски кинематограф кој снимал филм за децата во Африка.

%d bloggers like this: