October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Какви љубоморџивки се девојките за малку ќутече (ВИДЕО)

Една од најпопуларните скриени камери во Бразил, снимаат видеа со провокативни девојки кој замолуваат момчиња да им помогнат кога се заедно со нивните сопруги или пак љубовници. Реакциите покажуваат колку се љубоморни девојките, како веднаш се нафрлаат кон дамата која е главниот актер во скриената камера. Момци само ќе ви кажеме, бидете внимателни, љубоморни се.

%d bloggers like this: