October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Скеч на К-15, нашите соседни држави и Македонија

Многумина ќе речат дека К-15 биле пред времето. Најверојатно нивните скечеви ние ги живееме денес. Гледаме нашите соседни држави како сакаат да ни присвојат нешто што не е нивно, по цена на нашата европска иднина и членството во НАТО. Погледнете го овој скеч сигурно ќе ве потсети кога сте викале дека тоа е само добра шега.

%d bloggers like this: