November 12, 2019

Булевар

На вистинското место

Скопјанка повикува на протест : И го застрелале кучето со воздушна пушка

Ова е моето куче Блеки (воедно најмирното и најмилото куче). Вчера беше застрелано со огнено оружје(се претпоставува воздушна пушка) од страна на мој комшија(Зоран Крстевски, подолу линк од профилот), поради тоа што влегло во неговиот двор (поради неговата кучка која била спремна за парење). Не сум моментално во државата, но за неколку дена ќе бидам. Би се ангажирала за протест и затоа ги замолувам Anima Mundi – здружение за заштита на животни и сите оние луѓе кои на било каков начин можат да ми помогнат и да ме упатат за сите постапки кои можам да ги превземам против овој човек.
Ви благодарам. Споделете за да ги намалиме шансите да се повтори ова на некое друго милениче во иднина.

https://www.facebook.com/zoran.krstevski.739 ПРОФИЛОТ НА УБИЕЦОТ!!!!

E

%d bloggers like this: