July 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Прекрасни фотографии снимени од Хеликоптер над Скопје

На Facebook страната Македонско ВВ и ПВО, Хеликоптерска единица на МВР најдовме многу интересни фотографии поврзани со воздухопловството на нашата држава, но ги најдовме и овие снимки од Хеликоптер кои се направени над Скопје.

Скопје навечер навистина изгледа прекрасно од воздух. Погледнете ги овие фотографии и уживајте во нив.

%d bloggers like this: