Смешна цензура на иранската национална телевизија за време на Светското првенство во атлетика „Доха 2019“
February 17, 2020

Булевар

На вистинското место

Смешна цензура на иранската национална телевизија за време на Светското првенство во атлетика „Доха 2019“

Иранците отишле едно ниво погоре во обидот да се скрие голотијата од машките очи.

Но, цензурата понекогаш дава и контра ефект, како на пример на следново видео, каде што наместо да покрива, таа ја буди фантазијата и открива.

%d bloggers like this: