June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Граѓаните со соларчиња против снегот (ВИДЕО)

Иновативни млади дечки излегоја на улиците со соларчиња за да се обидат да го стопат снегот. Навистина нивната идеја е прекрасна поготово кога градските власти кои се задожени за чистење не си ја вршат работата. Дечките не се од Македонија но бидејќи се креативни одлучивме да ги споделиме со вас. Иновативно лудо Грчко клипче.

%d bloggers like this: