November 13, 2019

Булевар

На вистинското место

СОЛЗА И СМЕА – Поклон од Германија (ВИДЕО)

Едно од најпопулартите видеа на Солза и Смеа, и едно од најпопуларните видео воопшто прикачени од Македонија. Ова видео на youtube е прегледано неверојатни 800.000 пати. Солза и Смеа во моментов во Македонија сметаме дека се едни од најпопуларните комичари, едноставно го чекаме секое ново видео со нетрпение. Погледнете го ова видео и подобрете го расположението.

%d bloggers like this: