January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Cpaмен виц

Трпе оди со Трпана во мотел и на рецепција прашува:
– Би сакале да изнajмиме соба на 5 минyти.
– Но тоа не е можно господине…
Во муабетот се уфрлува Трпана тажно:
– Можно е, можно е…

%d bloggers like this: