Browse By

Advertising

Видео за спортска, коцка и останато

Видео посветено само за искусни кладионичари, тие што се разбираат од спортска, коцка и останато знаат овој човек за што зборува. Од неговото лично искуство ќе сватите колку пати уплатил, но и колку пати успеал да добие. Но сепак на човекот му е убаво и си го обожава тоа хоби. Малку фати, малку врати.