January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Српските кометатори полудеа од радост за победата на Вардар – ВИДЕО

Додека ниту една телевизија во Македонија не го пренесуваше мечот Барселона – Вардар српските кометатори на Арена Спорт буквално полудеа во коментирањето во корист на македонски Вардар. Навистина ова се незаборавни моменти за Македонија и овие генерации кој се сведоци на ваквите успеси. Голема благодарност за одличното коментирање на кометаторите на Арена Спорт, ова мора се погледне.

%d bloggers like this: