Стариот и нервозен наставник по англиски го понижува девојчето што не знае, пред целото одделение, НО… Гледајте до крај!
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Стариот и нервозен наставник по англиски го понижува девојчето што не знае, пред целото одделение, НО… Гледајте до крај!

%d bloggers like this: