December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Ставре од Охрид си купил Лада, втор газда, за со неа сака да стане славен на интернет

Според неговото прво видео, можеме да кажеме дека со ваква Лада и со неговата смисла за хумор е на вистинскиот пат кон славата.🔥Ако вас ви се допадна ова видео убавезно лајкнетего и субскрајбнетесе на каналот ке ми значи премногу…. Извор : Мотика.мк

%d bloggers like this: