January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Суперхероите во новогодишна посета на децата од Клиниката за детски болести – Галерија

Тимот од Црвен крст на град Скопје, вчера на Клиниката за детски болести ги посети хоспитализираните деца на сите оддели. Членовите на тимот беа маскирани во костими од омилените херои од цртаните филмови, кои ја изведоа вежбата спуштање по јаже. Децата и останатите присутни на клиниката имаа прилика да се дружат и фотографираат со маскираните главни јунаци Спајдермен, Супермен и Бетмен.Извор: РадиоМоф

%d bloggers like this: