June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Промена до непрепознатливост: Сузан Боил вртоглаво се збогати, си пронајде момче, и испраќа силна порака (ВИДЕО)

Сузан Боил повторно застана на сцената на која стоеше пред девет години од каде и се промени целиот живот.
Имено пејачката беше повикана како гостинка во музичкото шоу „Америка има талент“ и во своето видео се опишува нејзината слава.
Таа ја испеа и истата песна од првата аудиција на британското шоу „Британија има талент“ со која и се промени животот.
Откако победи нејзиниот живот целосно се промени, го смени изгледот, имаше момче и вртоглаво се збогати.
Денес таа изгледа многу поразлично од првиот пат, а нејзиното видео од ова гостување го погледнале повеќе од 3 милиони луѓе за помалку од 48 часа.

Во почетокот од самото видео кога ја пршуваат дали себеси се смета за шампион, таа го дава најмудриот можен одговор, кој ги мотивира сите оние кои се чувствуваат потиснато како неа.
„Можеби сум шампион за оние кои немаат доверба во себе, за оние кои немаат глас, за оние кои луѓето ги игнорираат… Сметам дека сум шампион за нив“!
Извор:Скопје24.mk

%d bloggers like this: