January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Што се нема по светот (ВИДЕО)

Денешната технологија дозволува буквално секој момент да биде снимен. Порано чекавме емисии како Џери Спрингер, Бам Маргера, Џекесс и слично за да ги видиме овие моменти. Денес на интернет тие се секојдневие. Клиповите со ваква содржина се едни од најпопуларните на социјалните мрежи. Погледнете го следново видео и оставете коментар под него дали ви се допаѓа.

%d bloggers like this: