fbpx
  • April 10, 2018

Започна директен судир меѓу Русија и Америка! САД со напад на Сирија! (Видео)

ЗАПОЧНА ДИРЕКТЕН СУДИР МЕЃУ РУСИЈА И АМЕРИКА: САД ПОДГОТВУВААТ НАПАД НА СИРИЈА ! Русија ги пушта системите ! На удар…