fbpx
  • September 15, 2019

Драги девојки ве гледам низ скопскиве улици….Што правите од себе?

Драги девојки ве гледам додека се разминуваме низ улиците низ градов, маркетите, автобусите, дискотеки и морам искрено да ви кажам:…
  • December 27, 2018

Како најлесно да си фатиш женска?

Секако денешните фраери мака мачат како да се додворуваат на девојки, како да договорат излегување и слично. Постојат повеќе наичини…
  • December 21, 2018

Згодна девојка сакаше само да си ја намести масата, но настана инцидент (ВИДЕО)

Ова можеби е скриената камера со најзгодни девојки. Една млада атрактивна девојка нарачува храна во ресторант, но забележува дека нејзината…
  • December 21, 2018

Мал фраер заведува возрасни девојки по улица (ВИДЕО)

На совијалните мрежи најдовме едно интересно видео кое ви го претставуваме да го погледнете. Едно мало момче фраерски заведува девојки…