fbpx
  • July 30, 2019

Цацко и Тошо од Скопје во Грција

Видео кој секогаш ве потсетуваат на едно убаво време полно со хумор. Скечевите на К-15 секогаш ја претставуваа сегашноста, а…
  • June 15, 2019

МАКЕДОНЦИ ВНИМАВАЈТЕ: Голем пожар го зафати Халкидики, огнот се шири со голема брзина!

Шума и сува трева горат во реонот на Каламици, на вториот крак на Халкидики – Ситонија во Грција, а пожарот…