fbpx
  • August 13, 2019

Легендарните и неповторливи К-15: Дедо, што е тоа – педep? (ВИДЕО)

Легендарните и неповторливи К-15 ни недостигнаат на малите екрани, нивните смеи и неповторливи видеа, а едно од нив ќе добиете…
  • July 30, 2019

Цацко и Тошо од Скопје во Грција

Видео кој секогаш ве потсетуваат на едно убаво време полно со хумор. Скечевите на К-15 секогаш ја претставуваа сегашноста, а…
  • July 27, 2019

Илинденски скеч на К-15

Добро познатите комичари од К-15 пред многу години направија извонреден скеч за големиот празник Илинен. Скечот е така направен да…
  • May 13, 2019

Зошто нема работа во Македонија – ВИДЕО

Една реална приказна која покажува зошто во Македонија нема работа. Тошо во ова видео можеби ја покажа реланата приказна зошто…
  • May 11, 2019

Климе од Охрид за Папата (ВИДЕО)

Легендарните комичари К-15 со свој скеч за Папата. Во видеото ќе видите еден скеч од времето кога премиер беше Никола…
  • December 5, 2018

Политичари, полиција, опозиција и нашите легенди од К-15 – Видео кое ќе ве врати во златното време на К-15

Најдобрите комичари кој воопшто Македонија ги имала, легендарните к-15 секогаш знаеја добро да не насмеат со нивните скечеви. Некогаш имавме…