fbpx
  • December 21, 2018

Згодна девојка сакаше само да си ја намести масата, но настана инцидент (ВИДЕО)

Ова можеби е скриената камера со најзгодни девојки. Една млада атрактивна девојка нарачува храна во ресторант, но забележува дека нејзината…
  • December 18, 2018

И тоа се случува: По грешка ја исчити колата на комшијата (ВИДЕО)

Неверојатно видео, господин станал рано сабајле кога ќе види возилото му го затрупало снег. Човекот облечен во костум почнува да…