fbpx
  • April 2, 2018

Мани Пакиао има изградено 1000 домови за сиромашните филипинци

За неверојатен потег на хуманост го издвојуваме Мани Пакиао, кој во 2016-та година донираше свои финансиски средства за изградба на…