fbpx
  • December 8, 2018

И Тито се јави за загадувањето на Скопје

Загадувањето во Република Македонија секојдневно руши рекорди. Властите кажуваат дека превземаат мерки но резултати од нив некако не гледаме, загадувањето…
  • December 4, 2018

Да не се распаднеше СФРЈ денеска ќе земавме поголема просечна плата од Германија

На некогашниот Ден на Републиката, 29 Ноември, кога пред 75 години на Второто заседание на АВНОЈ е создадена нова Југославија,…