fbpx
  • September 4, 2019

До кога бе луѓе со овие поделби на провинцијалци и скопјани ?

А да се олабави малку твитер заедницата, не може главен проблем за младите во Скопје да биде кој од кој…
  • December 13, 2017

„Кучињата ги трујат со отровен воздух“

Твитер и Фејсбук преполни со коментари со проблемот кој сите не загрижува деновиве, а тоа се штетните честички во воздухот,…