fbpx
  • January 10, 2018

Плетените везови околу цел Мадрид на Ракел Родриго

Дизајнерката и уметник Ракел Родриго ги поставува макро-деталните везови како инсталации за разни фасади околу Мадрид. Нејзините живописни инсталации се…