fbpx
  • August 28, 2019

Cpaмен виц

Трпе оди со Трпана во мотел и на рецепција прашува: – Би сакале да изнajмиме соба на 5 минyти. –…
  • May 13, 2019

Во јавното обвинителство испрашуваат инспектор од УЈП – ВИЦ

Од дневната категорија вицотека денес одлучивме да ви објавиме еден малку коруптивен виц кој сигурно ќе ви го разубави денешниот…
  • May 12, 2019

Се насмеавте денес? Ловџиски виц на Тони Михајловски

Еден од најдобрите македонски актери во моментов Тони Михајловски познат е и по неговата смисла за хумор, поготово со неговиот…
  • December 5, 2018

Заев и Груевски добиле шифрирана порака – виц

На Заев и на Груевски истовремено им стигнува шифрирана СМС порака S370HSSV-0773H. Ги ангажираат и сегашните и бившите разузнавачи да…
  • December 4, 2018

Човекот со Фиќото што удрил скап џип (виц)

На една раскрсница Фиќо удира во џип. Од џипот излегуваат неколку набилдани мафијаши и се приближуваат кон Фиќото: Абе, мајмун,…
  • November 29, 2018

Вицови за скржавци, стипси и останато

Има многу вицеви за егејци, власи, тетовци, евреи итн. Но за да не ги навредиме ние употребивне други термини. Сепак…
  • November 18, 2018

Заев на бербер (виц)

Заев отишол на бричење и берберот го прашува: Господине Премиер, што се случи со 500-те евра плата што ги ветуваше?…