fbpx
  • July 30, 2019

Пивото го подобрува вашето здравје потврдија научници

Ако сакате секој ден да пиете по една чаша пиво, тогаш вие во животот немате грижи. Барем кога станува збор…
  • July 30, 2019

Најважните витамини за здрава и блескава кожа

Сите треба да се трудиме да ја одржуваме нашата кожа и да се ослободиме од состојките кои негативно влијаат на…
  • July 27, 2019

Ако ви е топло, немојте да го правите ова!

Некои луѓе само поради овие грешки ја зголемуваат својата мака во текот на жешките денови. Надвор е жешко, а вие…
  • July 27, 2019

Ни случајно не ја фрлајте лушпата од ова овошје: Лечи псоријаза, ги отстранува акните и ги избелува забите

Кога ќе го прочитате овој текст повеќе никогаш нема да ви текне да ја фрлите лушпата од ова овошје. Баш…
  • December 10, 2018

Замор, дебелеење, чувство на студ – еве што значат тие симтоми

Овие и неколку други симптоми се поврзуваат со болести на тироидната жлезда, која после дијабетисот е една од најраширените болести…