October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Смешни моменти со Талат втор дел (ВИДЕО)

Еден од најдобрите млади актери во моментот во Македонија, Талат од добро познатата серија Преспав ви го претставуваме со ново продолжение од неговите најсмешни моменти во серијата. Мора да признаеме дека Талат стана најкомичниот актер во моментов. Неговиот начин на глума, а посебно тетовскиот дијалект го прави актерот навистина посебен. Погледнете го новото продолжение.

%d bloggers like this: