Талат може школо секогаш да заврши, ама работа неможе да најде (ВИДЕО)
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

Талат може школо секогаш да заврши, ама работа неможе да најде (ВИДЕО)

Ви пуштаме уште едно видео од серијалот на најсмешните моменти со Талат од Преспав. Во ова видео кое го најдовме на youtube се издвоени само најсмешните инсерти од серијата Преспав во која глуми актерот Талат. Талат со неговиот тетовски акцент и хумор ја освои македонската публика, ваков рецепционер можеби секој би посакал во неговиот хотел.

%d bloggers like this: