И Тито се јави за загадувањето на Скопје
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

И Тито се јави за загадувањето на Скопје

Загадувањето во Република Македонија секојдневно руши рекорди. Властите кажуваат дека превземаат мерки но резултати од нив некако не гледаме, загадувањето алармантно продолжува. На социјалните мрежи граѓаните критикуваат но без ефект, па некои од нив решиле да ја свертат работава на шега и сарказам. Така во Скопје некој залепил фотографија од Тито па на неа ставил и натпис кој ќе ве насмее.

%d bloggers like this: