June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Инспектор Томе најсмешни моменти (ВИДЕО)

Извадок од моментално нај интересната серија во Македонија Преспав. Се разбира издвоен е најсмепниот и нај интересниот лик во серијата а тоа е инспекторот Томе. Томе како Дедо Мраз кој пишува казни, Томе како специјалец кој бара детенце и така натаму. Едноставно мора да ги погледнете овие смешни моменти на инспекторот Томе во Преспав.

%d bloggers like this: