Browse By

Advertising
Loading...

Откачени вицови на Тони Михајловски (ВИДЕО)

Еден од најдобрите македонски актери, познат по неговата харизма и смисла за хумор Тони Михајловски. Пред неколку години сними неколку вицови во негов стил за проекто куде.мк. Ние денес одлучивме да пуштиме некои од нива за да ви го разубавиме денот. Погледнете ги овие два вица кои се спакувани во едно видео и уживајте.

%d bloggers like this: