October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Toшо во швалерација – ВИДЕО

Иако многу скечеви од к-15 се снимени пред повеќе години секогаш е добро да се потсетиме на нив. Едноставно хуморот на к-15 никогаш не е досаден, секогаш ќе се насмеете од срце. Овој скеч е посветен на итрината на девојките и колку момчињата се понекогаш смотани. Овој скеч можеби е училиште а можеби и реалност.

%d bloggers like this: